Data
03 de September de 2016

TRAM d’Alacant duplicarà la capacitat dels tramvies per a les mascletades prèvies a Fogueres

TRAM Metropolità d’Alacant duplicarà la capacitat dels seus tramvies per a facilitar la comoditat dels usuaris que es desplacen a les mascletades programades en els caps de setmana previs a les festes de Fogueres.
 
D’esta manera, atés que enguany hi haurà mascletades els tres caps de setmana previs als principals jornades festives, els dies 4, 5, 11, 12, 18 i 19 del present mes de juny, els tramvies de les línies 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig), 3 (Luceros-El Campello) i 4 (Luceros-Plaza La Corunya) circularan en doble composició per a afavorir els massius desplaçaments que, com tots els anys, es preveuen que els alacantins i visitants a la ciutat realitzaran en direcció al lloc dels tirs, la plaça d’Estels.
 
Com és habitual quan hi ha mascletades en la plaça, l’estació d’Estels romandrà tancada durant els tirs, en concret des de les 13:30 hores  les 14:20 hores, per la qual cosa els viatgers amb destinació a la principal estació del TRAM hauran de baixar-se, en eixa franja horària, en la pròxima estació de Mercat.
 
Així mateix, l’ascensor exterior d’Estels es tancarà a partir de les 12:30 hores fins després de les mascletades, per la qual cosa els usuaris del TRAM deuen d’estar atents als avisos que es realitzaran en el dit sentit.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...