Data
05 de September de 2021

TRAM d’Alacant facilita la mobilitat dels estudiants per a acudir a les Proves d’Accés a la Universitat

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la setmana vinent amb TRAM d’ Alacant i Metrovalencia la mobilitat dels estudiants que acudisquen els dies 8, 9 i 10 de juny als diferents edificis acadèmics on es realitzaran les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

A Alacant la Línia 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig) del TRAM d’ Alacant serà l’encarregada de facilitar la mobilitat fins al campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d’Alacant als estudiants que vagen a presentar-se a les PAU. Els tramvies en circulació aniran en composició doble.

Per part seua, a València, la Línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) de Metrovalencia posarà unitats de tramvia de reforç a les hores d’inici i finalització de les proves, a fi d’agilitar els nombrosos desplaçaments previstos cap als campus de Burjassot, Tarongers i Vera, tres de les zones on més estudiants es concentraran per a realitzar els exàmens en la convocatòria de juny.

A més, Metrovalencia posarà en circulació tramvies a doble composició per a augmentar la capacitat de les unitats i dotar de major espai a les persones usuàries que opten pel transport públic per a acudir a realitzar les proves.

Així mateix, des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) es reforçarà la presència d’Auxiliars Covid-19 a Alacant i València en les estacions i parades pròximes als punts on està previst que es realitzen les proves, coincidint amb l’horari d’entrada i d’eixida dels estudiants.

Aquests reforços que FGV posarà en marxa en Metrovalencia i TRAM d’Alacant formen part del dispositiu organitzat per la Generalitat perquè les Proves d’Accés a la Universitat es desenvolupen de manera segura i eficaç en el context de pandèmia provocada per la Covid-19.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...