Data
27 de November de 2014

TRAM d’Alacant ha rebut la visita de 661 escolars durant el curs 2013-2014

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha rebut durant el curs escolar 2013-2014 la visita de 661 escolars en les instal•lacions del TRAM Metropolità d’Alacant. Els xicotets estudiants d’Infantil i Primària han aprés gràcies a la campanya educativa “A descobrir el tramvia” quines són els avantatges d’utilitzar aquest mitjà de transport així com les normes bàsiques que s’han de respectar en utilitzar-ho.

FGV organitza durant el curs escolar diferents excursions guiades per personal de l’empresa que permeten als alumnes realitzar una entretinguda excursió i conéixer algunes de les instal•lacions del TRAM. Diferents grups d’Infantil i Primària, d’un total de 13 centres escolars, han participat des de principi del curs en aquesta activitat educativa

Els xicotets han visitat els tallers d’El El Campello en els que es realitza el manteniment, les reparacions, la posada al punt, la neteja o la pintura de les composicions i altres instal•lacions, com les estacions subterrànies del metropolità.

Durant el recorregut realitzat pels escolars a bord dels tramvies o tren-TRAM, han aprés quines són les normes bàsiques de comportament i seguretat quan es viatja en un transport públic.

Tots els col•legis de qualsevol municipi de la província interessats a realitzar aquest entretingut i didàctic recorregut per la xarxa de FGV tenen oportunitat de fer-ho contactant amb el departament d’Atenció al Client del TRAM.

En el cas dels centres del municipi d’Alacant, la visita es realitza en coordinació amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant, com una de les activitats proposades dins de la Guia d’Activitats Escolars que permet la visita guiada dels menors a diferents entitats, empreses i serveis de la localitat.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...