Data
02 de September de 2018

TRAM d’Alacant incrementa la seua oferta per a facilitar l’accés a les mascletades de la plaça dels Luceros

El TRAM d’Alacant inicia el dissabte 2 de juny el dispositiu especial previst amb motiu de la celebració de les Fogueres de Sant Joan. El tir de la primera mascletà en la plaça dels Luceros comptarà amb una oferta major de places per a facilitar l’accés al centre de la ciutat, ja que els tramvies de les línies 2, 3 i 4 circularan en doble composició.
 
Este increment de l’oferta no comporta l’alteració dels horaris habituals i es repetirà també els dies 3, 9, 10, 16 i 17 de juny amb motiu de l’espectacle pirotècnic programat eixos dies en la plaça dels Luceros, a les 14 hores.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) té previst oferir, com en anys anteriors, un dispositiu especial durant els principals dies de Fogueres, per a facilitar l’accés als diferents actes festius programats fins a la nit del 24 de juny i, posteriorment, durant el Concurs Internacional de Focs Artificials de la Platja del Cocó.
 
Seguretat en Luceros durant les mascletades

 
Amb motiu de la mascletà, FGV, en coordinació amb els servicis municipals de seguretat, tancarà la parada de Luceros a les 13:30 hores fins a 14:30 hores, aproximadament, a causa del perill que pot representar que les instal·lacions romanguen obertes durant l’espectacle pirotècnic que s’oferix just damunt d’esta estació.
 
L’empresa i l’Ajuntament han acordat que el tancament es faça pel menor temps possible per a no interferir en el servici ferroviari i, en tot cas, la pròxima estació de Mercat romandrà oberta per a donar servici als usuaris.
 
Pel mateix motiu, l’ascensor d’esta estació es tancarà al públic a partir de les 11:30 hores. Al seu torn, FGV informa els viatgers interessats que no està permés el transport de bicicletes en la zona A, de 13 a 15 hores, els dies de mascletà i durant Fogueres.  
 
Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...