Data
29 de February de 2024

TRAM d’Alacant modifica el dissabte 2 el servici entre Altea i Calp per proves tècniques en els viaductes del Algar i Mascarat

  • El trajecte des d’Altea fins a Calp, passant per Garganes, es realitzarà el dissabte amb autobús entre les dos estacions entre les 8 i 13 hores
  • Els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici fins a la finalització dels treballs

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servici d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp el dissabte 2 de març, entre les 8 i les 13 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en els viaductes del Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment eixa jornada la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes el podran fer amb tren, mentres que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar a un autobús anteriorment a Altea. En el sentit contrari, hauran de fer el propi des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà en la N-332 al carrer La Mar i la de Calp enfront de l’estació, mentres que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici a primera hora del matí, coincidint amb els treballs del Algar, recuperant el mateix quan estos concloguen a les 11.15 hores aproximadament.

Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.

Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentres que l’eixida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús.

Els usuaris poden obtindre més informació en www.tramalacant.es el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

 

Notícies relacionades

18 - 06 - 2024

Carlos Mazón: “Amb l’adjudicació de les obres de l’Estació Central del TRAM fem un pas decisiu perquè Alacant tinga Intermodal després de huit anys de paràlisis”

Posa en valor l'esforç de Consell “per a desbloquejar i posar en marxa esta infraestructura” amb un import de 102...
14 - 06 - 2024

Carlos Mazón: “Per primera vegada la Generalitat posa en marxa un servici ininterromput del TRAM d’Alacant per a totes les Fogueres”

Destaca que “s'oferiran 120 hores de servici ininterromput entre el 20 i el 25 de juny” i es reforça la...
16 - 06 - 2024

TRAM d’Alacant va facilitar la mobilitat de 1,7 milions d’usuaris al maig

El resultat obtingut suposa el 16.93% més dels viatges registrats en el mateix període del passat any i 252.042 passatgers...