Data
22 de December de 2022

TRAM d’Alacant ofereix demà en el Dia sense Cotxe transporte gratuït

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) celebra demà dijous 22 de setembre el Dia sense Cotxe, facilitant l’accés gratuït durant tota la jornada als serveis de TRAM d’Alacant.
 
Aquesta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i recordar que el transport públic és un mig segur.
 
Amb motiu del Dia sense Cotxe i per a facilitar l’accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de TRAM d’Alacant estaran oberts, des de l’inici del servei a la finalització d’aquest. 
 

A més, totes les validadores, tant les embarcades en les unitats com les de les estacions, estaran fora de servei. Totes les màquines de venda automàtica indicaran la gratuïtat del servei i les persones usuàries podran adquirir els títols en vigor, exceptuant senzills, anada i volta i TAM.  

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...