Data
17 de October de 2020

TRAM d’Alacant ofereix transport gratuït als parcs temàtics de Benidorm amb la compra d’entrades en les seues estacions

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ofereix, des del 17 de juliol i durant tota la campanya estival, la possibilitat d’adquirir en les estacions del TRAM d’Alacant entrades, en les quals s’inclou el transport, dels diferents parcs temàtics de Benidorm que han obert les seues portes després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. 

Aquesta promoció inclou enguany les instal·lacions de Terra Natura, Aqua Natura, Aqualandia i Mundomar, ja que Terra Mítica reprendrà la seua activitat en 2021.
 
Amb aquesta promoció totes aquelles persones que adquirisquen l’entrada d’un d’aquests parcs en les taquilles assistides de qualsevol de les estacions del TRAM d´Alacant, entre Alacant i Dénia, podran realitzar, amb el preu establit a cada entrada, el viatge d’anada i volta amb tren, així com el desplaçament fins al parc amb autobús.
 
La promoció inclou el desplaçaments als trens i tramvies del TRAM d’Alacant fins a l’estació de Benidorm que connecta amb la Línia 1 fins a Luceros i amb la Línia 9 fins a Dénia, així com l’enllaç amb l’autobús urbà que porta als recintes d’oci i posterior retorn.
 
Per a accedir als parcs els usuaris del TRAM d’Alacant han d’enllaçar amb la Línia 01 d’autobusos urbans de Benidorm, al costat de la pròpia estació del tren. L’horari d’aquests autobusos es pot consultar en les seues pròpies parades. 
 
FGV recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72 i en la web www.tramalacant.es

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...