Data
24 de September de 2021

TRAM d’Alacant oferirà servei alternatiu d’autobús entre les estacions d’Altea i Teulada el dissabte 26 de juny

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modificarà el servei habitual entre les estacions d’Altea i Teulada el dissabte 26 de juny, entre les 8 i les 17 hores, amb motiu dels treballs previstos en els viaductes del Algar, Mascarat i Quisi, que obliguen a interrompre la circulació ferroviària de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Els treballs de monitoratge permeten a FGV obtindre dades relatives al comportament d’aquestes estructures ferroviàries, gràcies al programari de gestió i control de dades i d’alarmes que incorporen els dispositius instal·lats.

Les intervencions programades al llarg del dissabte està previst que finalitzen a les 11.15 hores en el pont del Algar, a les 14.15 hores en el de Mascarat i a les 17 hores en el del Quisi, per la qual cosa FGV ha programat recuperar la circulació ferroviària a mesura que concloguen aquestes intervencions.

La parada d’autobús a Altea quedarà situada en la N-332, a l’altura de la parada de ALSA, a Calp i Teulada se situaran enfront de les estacions, mentre que el baixador d’Olla Altea quedarà sense servei durant el període necessari per a la inspecció del viaducte del Algar. El baixador de Cap Negret roman sense servei a causa de les obres de rebaixe d’andanes.

En Garganes, la parada d’autobús se situarà en la N-332, a l’altura de la parada de ALSA enfront del carrer Catarroja, mentre que a Benissa el servei substitutori efectuarà parada en N-332. Avinguda País Valencià.

A més, FGV informa que el dissabte romandrà vigent el servei substitutori d’autobús entre Creueta i Benidorm Intermodal motivat per les obres que es duen a terme en l’estació de Benidorm

Les persones usuàries poden obtindre més informació en www.tranmalacant.es, el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72 i @tramdealacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...