Data
08 de June de 2023

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de la Desfilada del Ninot

  • Un total de 60 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaza La Corunya
  •  

    S’aconsella informar-se en el telèfon gratuït 900 72 04 72, en la web www.tramalacant.es, en xarxes socials o en l’app oficial

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte 10 de juny un servei especial nocturn, aproximadament fins a les 3 hores de la matinada, per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de la Desfilada del Ninot.

Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a aquesta activitat festiva puguen tornar a les seues cases amb comoditat, sense haver d’utilitzar els seus vehicles privats.

FGV programa aquest servei especial nocturn en els fins de setmanes previs als dies principals de festes de Fogueres. Al seu torn, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble la majoria de les vegades durant l’horari de les mascletás del cap de setmana, per a duplicar les places i oferir així major comoditat als usuaris.

En total, seran 60 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb els destins habituals de les línies i el trajecte contrari. La Línia 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer servei especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.

La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà dotze trajectes d’anada i set de tornada, 19 en total. El primer eixirà de Luceros a les 21.49 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De retorn, el primer partirà del Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.

Entre aquests combois es trobaran les tres últimes circulacions que partiran de Benidorm (22.35: 22.55 i 23.25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge a El Campello, i que el dissabte continuaran la seua marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.

La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze circulacions, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23.02 hores des de Luceros i l’últim a les 2.02 hores. Des de Plaza La Corunya hi haurà huit circulacions, la primera a les 23.03 hores i l’última a les 2.33 hores cap a Luceros.

Cal ressenyar que els serveis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més d’en les estacions i parades de TRAM d’Alacant, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalacant.es, en xarxes socials i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de l’Entrada de Bandes

Un total de 60 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El...
09 - 04 - 2024

TRAM d’Alacant reforça el seu servici el Dia de la Santa Faç per a facilitar l’accés a la romeria

S'han previst unitats addicionals de la Línia 3 entre les 5 i les 7 hores del pròxim dijous 11 d'abril...
06 - 02 - 2024

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes

Un total de 45 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Mercat amb Sant Vicent del Raspeig, El...