Data
02 de June de 2019

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes  

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte dia 2 de març servei especial nocturn fins aproximadament les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de les desfilades i festes de Carnestoltes. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a estes festes puguen tornar amb comoditat.

Este servei especial forma part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servei que presta el TRAM d’Alacant, entre les que es contempla incrementar els serveis nocturns de tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
En total, seran 41 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferisca, ja que tindrà 16 circulacions, huit per cada sentit. De Luceros partirà el primer servei especial a les 22.08 hores i l’últim a les 1.45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.38 hores i l’últim a les 2.16 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà huit trajectes d’anada i sis de tornada, 14 en total. El primer eixirà de Luceros a les 23.53 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.24 hores. De tornada, el primer partirà d’El Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 0.15 hores.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...