Data
07 de September de 2019

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de la Desfilada del Ninot

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte 8 de juny un servici especial nocturn, aproximadament fins les 3 hores de la matinada, per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de la Desfilada del Ninot.
 
Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a esta activitat festiva puguen tornar a les seues amb comoditat, sense haver d’utilitzar els seus vehicles privats.
 
FGV programa este servici especial nocturn en els fins de setmanes previs als dies principals de festes de Fogueres. Al seu torn, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana, per a duplicar les places i oferir així major comoditat als usuaris. Esta circumstància es repetirà el següent dissabte i diumenge, els dies 15 i 16, i els laborals 17, 18 i 19, jornades prèvies als principals dies de festes.
 
En total, seran 59 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb els destins habituals de les línies i el trajecte contrari. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més servicis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer servici especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà onze trajectes d’anada i set de volta, 18 en total. El primer eixirà de Luceros a les 21.49 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De tornada, el primer partirà d’El Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.
 
Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partiran de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en El Campello, i que el dissabte continuaran el seu marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.
 
La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze circulacions, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des de Luceros  i l’últim a les 1.59 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà huit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.00 cap a Luceros i a les 2.28 hores amb destí final Lucentum.
 
Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM d’Alacant, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalacant.es
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...