Data
06 de June de 2024

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de l’Entrada de Bandes

  • Un total de 60 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaza La Corunya
  • S’aconsella informar-se en el telèfon gratuït 900 72 04 72, en la web www.tramalacant.es, en xarxes socials o en l’app oficial

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte 8 de juny un servici especial nocturn, aproximadament fins a les 3 hores de la matinada, per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de l’Entrada de Bandes. Una setmana després, el dissabte 15 es repetiran les circulacions extraordinàries per a la Desfilada del Ninot.

Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a esta activitat festiva puguen tornar a les seues cases amb comoditat, sense haver d’utilitzar els seus vehicles privats.

FGV programa este servici especial nocturn en els fins de setmanes previs als dies principals de festes de Fogueres. Al seu torn, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble la majoria de les vegades durant l’horari de les mascletaes del cap de setmana, per a duplicar les places i oferir així major comoditat als usuaris.

En total, seran 60 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb els destins habituals de les línies i el trajecte contrari. La Línia 2 (Luceros -Sant Vicent del Raspeig) serà la que més servicis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer servici especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.24 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.58 hores.

La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà dotze trajectes d’anada i set de tornada, 19 en total. El primer eixirà de Luceros a les 21.49 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.30 hores. De retorn, el primer partirà del Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 22.42 hores.

Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partiran de Benidorm (22.35: 22.55 i 23.25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge al Campello, i que el dissabte continuaran la seua marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.

La Línia 4 (Luceros -Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze circulacions, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23.02 hores des de Luceros i l’últim a les 2.02 hores. Des de Plaza La Corunya hi haurà huit circulacions, la primera a les 23.03 hores i l’última a les 2.33 hores cap a Luceros.

Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més d’en les estacions i parades de TRAM d’Alacant, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalacant.es, en xarxes socials i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

19 - 06 - 2024

TRAM d’Alacant inicia el dijous el servici ininterromput de tramvia fins a la matinada del 25 per a facilitar la mobilitat en Fogueres

FGV ha programat 2.674 circulacions en les principals jornades festives, que recorreran 40.748 quilòmetres, l'equivalent a una volta al món...
14 - 06 - 2024

Carlos Mazón: “Per primera vegada la Generalitat posa en marxa un servici ininterromput del TRAM d’Alacant per a totes les Fogueres”

Destaca que “s'oferiran 120 hores de servici ininterromput entre el 20 i el 25 de juny” i es reforça la...
09 - 04 - 2024

TRAM d’Alacant reforça el seu servici el Dia de la Santa Faç per a facilitar l’accés a la romeria

S'han previst unitats addicionals de la Línia 3 entre les 5 i les 7 hores del pròxim dijous 11 d'abril...