Data
22 de December de 2018

TRAM d’Alacant participa en la Ciclovía litoral de la Setmana de la Mobilitat

TRAM d`Alacant ha participat este matí amb un estand propi en la Ciclovía litoral, les activitats organitzades per l’Ajuntament de la capital amb motiu de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Europeu sense Cotxe. En l’espai comprés entre la Plaça del Mar i part de “La Pedrera” s’ha tallat el tràfic perquè els vianants puguen disfrutar d’un passeig amb bicicleta, caminant o en patins, sempre que es deixe el vehicle privat a casa.
 
De 10 a 14 hores, en esta festa de la mobilitat s’han sortejat tres bicicletes d’adult, i s’ha instal·lat un Parc infantil de tràfic, un circuit ‘’bicis boges’’, castells unflables, tallers de globoflexia, manualitats, jocs, música i batucada.
 
A més, s’han desenrotllat quatre tallers: “Aprén a muntar amb bicicleta”, “Biciregistro”, “Assessorament per a reparar la teua bicicleta”, i el taller d’educació viària “Parc Infantil de Tràfic”.
 
Per la seua banda, en l’estand del TRAM d`Alacant s’han distribuït fullets informatius sobre el servici de tramvia i divers material de promoció, com a globus, gorres, etcètera.
 
Els assistents al Ciclovía Litoral també han pogut conéixer la iniciativa educativa de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori #HuiDescansaElCotxe, dirigida a més de 200.000 jóvens estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (AIXÒ), Batxillerat i Formació Professional perquè reflexionen en les aules i en les seues cases sobre la necessitat de canviar i millorar els hàbits de mobilitat.
 
Amb esta iniciativa, els jóvens d’entre 14 i 18 anys poden obrir un debat amb els seus professors i familiars emmarcat d’ací a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra del 16 al 22 de setembre.
 
La finalitat d’esta iniciativa és potenciar la reflexió en el cercle familiar o més pròxim dels jóvens per a veure com es desplacen els ciutadans i què es pot fer per a canviar els hàbits poc sostenibles.
 
En la pàgina web www.huidescansaelcotxe.gva.es s’ha pogut trobar tota la informació respecte d’això sobre com aconseguir premis com a bicicletes, monopatins, patinets, cascos o bons de transport públic.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...