Data
08 de October de 2010

TRAM d’Alacant participa en una campanya al Campello per a donar a conèixer la localitat turística

 
 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit donar suport i participar en la campanya impulsada per l’Ajuntament i els comerços del Campello per a donar a conèixer aquest municipi i atreure visitants. “Tapa-Chupi/. De tapis i compris a l’El Campello” és el nom d’aquesta original proposta que anima a descobrir els atractius gastronòmics i turístics de la població costanera.
 
 
FGV donarà a conèixer en algunes de les seves estacions més transitades aquesta iniciativa que estarà vigent entre el 30 de juny i el 30 de setembre i que oferix la possibilitat de degustar una tapa típica i una beguda al preu de 1,50 euros. L’objectiu és que els ciutadans responguin a aquest reclam i que, a més, acudeixin al Campello en TRAM.
 
 
 
TRAM Metropolità d’Alacant connecta còmodament El Campello amb altres ciutats de la província com Alacant, La Vila i Benidorm. Els tramvies de la xarxa de FGV triguen uns 30 minuts a arribar des del centre de la capital alacantina al Campello, el mateix temps que empren els moderns trens-TRAM a unir aquesta localitat marinera amb La Vila per a, deu minuts més tard, arribar A Benidorm.
 
 
 
Els trens i tramvies que uneixen totes aquestes poblacions surten amb una freqüència de 30 minuts i tenen parada en diferents estacions al llarg del seu recorregut.
 
 
 
Des de fa anys, TRAM ha millorat i modernitzat la seva xarxa, electrificada en bona part del seu recorregut, per a facilitar la mobilitat entre municipis, tant per a desplaçaments realitzats per motius laborals, com perquè iniciatives lúdiques i turístiques com la campanya “Tapa-Chupi/” tinguin uneixi bona acollida.
 
 
 
Más de 65 restaurants de tot el terme municipal del Campello, la major part d’ells situats a pocs metres de les estacions del tramvia, s’han sumat a aquesta iniciativa municipal que, a més, es complementa amb una campanya de descomptes al mig centenar d’establiments locals no relacionats amb l’hostaleria i amb el sorteig de diferents premis.
 
 
 
Mobilitat
 
 
 
TRAM promou durant tot l’any i especialment a l’estiu la mobilitat segura, còmoda, ecològica i ràpida entre les ciutats alacantines que connecta la seva xarxa. L’empresa vol que els ciutadans optin per aquest mitjà de transport per als seus desplaçaments especialment per a evitar, embusos, problemes d’aparcament o situacions de risc si l’oci es barreja amb el consum d’alcohol.
 
 
 
Un dels serveis més emblemàtics en aquesta línia és el Tramnochador, que des de fa vint-i-dos anys uneix durant tota la nit les zones d’oci de major afluència de la província. Aquest estiu funcionarà dijous, divendres i dissabtes, entre el 1 de juliol i el 4 de setembre, connectant l’estació exterior de Porta del Mar amb El Campello, Benidorm, la Platja de San Juan i les diferents desocupades i baixadors d’aquests trajectes.
 
 
 
Els usuaris poden consultar els horaris del *TRAM en la web www.*fgvalicante.*com, el telèfon d’atenció al client 902 72 04 72, així com en els cartells exposats en estacions i trens.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...