Data
12 de October de 2011

TRAM d’Alacant prolonga el dimarts el seu horari per a facilitar l’assistència al partit de la selecció espanyola

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) habilita per a demà, un servici especial de la Línia 1 (Estels- Bebidorm) per a facilitar l’assistència al partit que la selecció espanyola de futbol disputa en l’estadi José Rico Pérez d’Alacant contra Escòcia.
 
El TRAM Metropolità d`Alacant habilitarà un tren-TRAM addicional al servici habitual, que eixirà de la cèntrica estació d’Estels cap a les 23:30 hores –aproximadament una hora després que finalitze el partit- i que realitzarà parada en totes les estacions habituals d’esta línia.
 
D’esta manera, l’empresa vol animar als seguidors de “La Roja” i als unfles de la selecció escocesa, desplaçats a Alacant per a recolzar al seu equip, que utilitzen el transport públic per a arribar a l’estadi, i tinguen amb això l’oportunitat de divertir-se sense que les aglomeracions suposen un problema a l’hora de desplaçar-se. El partit correspon a la fase de classificació per a la UEFA Euro 2012.
 
La Línia 1 del TRAM, que precisament és la línia “Roja” en el mapa de l’empresa metropolitana, és una de les més importants de la xarxa de FGV a Alacant.
 
En només mitja hora el TRAM cobrix el trajecte entre Alacant i El El Campello. El temps emprat a arribar a La Vila és de cinquanta minuts, i a Benidorm una hora i deu minuts. A més, els usuaris del TRAM estalvien diners en gasolina, peatge i aparcament i contribuïxen a reduir les emissions de CO2.
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...