Data
30 de November de 2022

TRAM d’Alacant reforça el seu servei amb motiu de la celebració de la desena etapa de la Volta Ciclista a Espanya entre Elx i Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst reforçar demà dimarts 30 d’agost el servei del *RAM d’Alacant, amb motiu de la celebració de la desena etapa de la Volta Ciclista a Espanya. La prova contrarellotge de 31 quilòmetres discorre entre el Palau de Altamira d’Elx i la Diputació Provincial d’Alacant. 

Per a facilitar l’accés al centre de la ciutat, que romandrà tancat al trànsit de vehicles, TRAM d’Alacant ha previst reforçar el servei amb la incorporació de diversos tramvies en doble composició en les Línies 2, 3 i 4, totes elles amb accés a l’estacions de Luceros i Mercat. 
 
El reforç del servei s’ha previst abans i després de la prova per a facilitar l’accés i retorn de totes aquelles persones que vulguen acudir com a públic. 
 
Des d’FGV s’informa que a partir de les 11.30 hores i fins a les 20.00 hores, aproximadament, les entrades secundàries de Luceros, per l’avinguda de l’Estació i l’avinguda Alfonso X El Sabio estaran tancades.
 
També, l’ascensor de Luceros es limitarà exclusivament a Persones de Mobilitat Funcional (PMR), a partir de les 11:30horas.
 
Per a facilitar el pas de vianants en el centre de la ciutat, la resta d’accessos de les estacions de Luceros i Mercat permaneixeran oberts. 
 
Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a la disposició dels usuaris el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72, la pàgina web www.tramalicante.es i l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...