Data
09 de April de 2024

TRAM d’Alacant reforça el seu servici el Dia de la Santa Faç per a facilitar l’accés a la romeria

  • S’han previst unitats addicionals de la Línia 3 entre les 5 i les 7 hores del pròxim dijous 11 d’abril
  • L’estació de Mercat és la més pròxima al punt d’inici de la romeria en la Cocatedral de Sant Nicolás de Bari Alacant

El TRAM d’Alacant ha programat un dispositiu especial a primera hora del matí del dijous 11 d’abril, festivitat de la Santa Faç, per a facilitar la participació en la tradicional romeria fins al monestir situat a huit quilòmetres del centre del municipi.

En concret, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat este reforç de servici en el tram entre El Campello i Luceros, des de les 5 fins a les 7 hores del matí, en la Línia 3. Al seu torn, les Línies 2 i 4, circularan en doble composició per a augmentar les places oferides.

Les circulacions addicionals eixiran cada deu o vint minuts entre les 5 i les 7 hores de la matinada amb l’objectiu de facilitar este desplaçament fins a les proximitats del punt de partida de la romeria. L’estació de Mercat és la més pròxima al punt d’inici en la Cocatedral de Sant Nicolás de Bari.

Les unitats de Línia 3 es detindran facultativament en totes les parades i baixadors entre El Campello i Luceros amb la finalitat d’arreplegar el major nombre de persones i traslladar-los a la capital de manera ràpida i còmoda. Per al retorn, les estacions més pròximes de la Línia 3 són Campo de golf, Costa Blanca i les situades en el litoral de Sant Joan i Muchavista.

El retorn es cobrirà amb el servici habitual del TRAM d’alacant, atés que el retorn e realitza de manera escalonada, al contrari que en l’anada, en la qual tots els participants es congreguen a la mateixa hora. De manera paral·lela al reforç de servici, FGV ha previst incrementar la dotació dels servicis de Seguretat i Protecció Civil i Client per a atendre el flux de viatgers que es concentra eixe dia durant les primeres hores.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a la disposició dels usuaris el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72, la pàgina web www.tramalicante.es i l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

06 - 02 - 2024

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes

Un total de 45 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Mercat amb Sant Vicent del Raspeig, El...
12 - 08 - 2023

FGV ofereix el 14 d’agost servei nocturn de Tramnochador i El Mussol de les Marines

Els serveis especials nocturns durant el “pont” d'agost es produiran el divendres 11, el dissabte 12 i el dilluns 14,...
10 - 08 - 2023

TRAM d’Alacant oferirà servei especial per a facilitar l’assistència i retorn al Castell de l’Olla d’Altea

FGV ha programat circulacions addicionals abans i després de l'espectacle pirotècnic del dia 12 Es recomana consultar horaris en la...