Data
16 de July de 2019

TRAM d’Alacant reforçarà el seu servici amb tramvies dobles el dia 17 per les paelles universitàries

TRAM d’Alacant reforçarà el seu servici amb tramvies a doble composició per a augmentar la seua capacitat i facilitar l’accés i la volta de la celebració de les tradicionals paelles universitàries d’Alacant, que enguany se celebren el dia 17, Dimecres Sant.
 
La jornada festiva, que es desenrotllarà de 10 a 21 hores, tindrà lloc en el multiespacio Rabasa, per la qual cosa les parades del TRAM d’Alacant més pròximes són les de Ciutat Jardí i Santa Isabel de la Línia 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig).
 
A més, es dóna la circumstància que, com la jornada festiva se celebra el Dimecres Sant, els assistents podran desplaçar-se al final de l’esdeveniment amb l’inici del servici especial nocturn que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat amb motiu de la Setmana Santa per a acudir a les processons.
 
Este festival se celebra des de fa huit anys fora de la Universitat i ho promou una empresa privada. En el concert participaran artistes nacionals i internacionals, de rock, pop, rap i d’altres gèneres musicals. El passat any va congregar a prop de 20.000 persones.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...