Data
31 de August de 2011

TRAM duu gratis als seus usuaris als parcs de Aqualandia i Aqua Natura que reobren les seves portes al públic

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) duu gratis als seus usuaris als parcs aquàtics de Aqualandia i Aqua Natura que obren les seves portes aquest mes amb l’arribada de la calor per a iniciar la nova temporada. TRAM Metropolità d’Alacant dóna suport amb diferents avantatges comercials l’accés en transport públic als parcs d’oci de la província d’Alacant.

 
Qui comprin l’entrada en les taquilles assistides de qualsevol de les estacions de FGV podran realitzar gratis el viatge d’anada i volta en TRAM fins a l’estació de Benidorm i l’enllaç en l’autobús urbà que duu a aquests recintes d’oci.
 
A més, el TRAM ha arribat a un acord amb l’empresa que gestiona les instal·lacions de Terra Natura i Aqua Natura perquè, durant tota la temporada, a l’adquirir l’entrada al primer d’aquests parcs en les taquilles del TRAM podran accedir gratuïtament a Aqua Natura.
 
Les entrades que poden comprar-se en les estacions del TRAM tenen el mateix preu que en els recintes d’atraccions però, a més d’incloure el transport gratuït, eviten al viatger realitzar les llargues cues que es formen a l’entrada d’aquestes instal·lacions.
 
Aqualandia va obrir les seves portes al públic per a iniciar una nova temporada el dissabte 21 de maig i Aqua Natura ho va fer el dissabte 28.
 
FGV també té acords similars o que oferixen condicions molt avantatjoses per als usuaris que volen anar A Terra Mítica, Mundomar i amb la línia de creuers Kon Tiki que uneix el port d’Alacant amb la illa de Tabarca.
 
TRAM fomenta amb aquesta iniciativa l’ús del transport públic i dóna a conèixer l’eficàcia dels seus serveis per a totes aquelles persones que vulguin desplaçar-se per la xarxa de FGV a Alacant.
 
L’estalvi és significatiu, ja que el preu del tren fins a Benidorm més autobús arriba a els 8,30 euros si se sumen els dos bitllets –d’anada i volta-, en el cas que els usuaris parteixin de qualsevol de les estacions de la zona A (TAM) o la zona F (Teulada-Dénia) que són les més distants.
 
En el cas d’aquells que decideixin no usar el transport públic per a accedir a aquests recintes d’oci i optin per realitzar el trajecte amb cotxe particular, l’estalvi mig és bastant superior. Entre gasolina, peatges d’autopistes i aparcament el que deixaran de gastar s’aproxima als 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i sostenibles.
 
Per a més informació sobre tots aquestes promocions i tarifes els clients poden cridar al telèfon d’atenció al client del TRAM 900 72 04 72 o consultar la web www.fgvalicante.com

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...