Data
21 de November de 2010

TRAM duu gratis als seus usuaris fins als parcs temàtics de Benidorm per a fomentar el transport públicTRAM fomenta amb aquesta iniciativa l’ús del transport públic i dóna a conèixer l’eficàcia dels seus serveis per a totes aquelles persones que vulguin desplaçar-se per la xarxa de FGV a Alacant.

L’acord arriba a tant a les instal·lacions de Aqualandia, Terra Mítica, Terra Natura i MundoMar, com a la línia de creuers Kon Tiki que uneix el port d’Alacant amb la Illa de Tabarca.

El passat any més de 3.000 persones es van beneficiar dels avantatges de l’acord arribat entre FGV i els responsables d’aquestes empreses. La majoria d’elles per a desplaçar-se fins al parc aquàtic de Benidorm o per a arribar A Terra Mítica.

Així, qui comprin l’entrada en qualsevol de les estacions de FGV podran realitzar gratis el viatge d’anada i volta en TRAM i l’enllaç en l’autobús urbà que duu als recintes d’oci de Benidorm.

L’estalvi total en transport públic per a una persona que surti, per exemple, de qualsevol de les estacions de la zona A (L´Alancatí) o la zona F (Teulada-Denia) és de 8,15 euros, el que costarien els quatre bitllets que seria necessari abonar durant el viatge -tren i autobús d’anada, i tren i autobús de tornada-.

La diferència de preu respecte a qui utilitzen el cotxe particular per a accedir als parcs és encara major. Entre gasolina, peatges d’autopistes i pàrquing l’estalvi pot arribar als 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i respectuosos amb l’entorn ja que aquest transport és el menys contaminant.

 

Creuers a Tabarca

D’altra banda, TRAM també té acords des de fa dotze anys comercials amb l’empresa Creuers Kon Tiki. Així, qui comprin el bitllet d’anada i volta per al vaixell en qualsevol estació de la Línia Alacant-Denia tenen dret a beneficiar-se d’una tarifa especial de 14 euros, enfront dels 17 euros que costa la passada si s’adquireix en les taquilles de l’empresa naviliera.

Així mateix, si l’usuari justifica en la taquilla de FGV que ha realitzat el viatge en TRAM mitjançant un bitllet de la zona TAM o la cancel·lació d’una targeta Móbilis, també podrà adquirir la passada d’anada i volta per a la travessia a Tabarca al preu de 15,50 euros.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...