Data
02 de September de 2010

TRAM fomenta l’accés en transport públic als parcs temàtics d’Alacant amb avantatges comercials

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana – TRAM Metropolità d’Alacant dóna suport amb diferents avantatges comercials l’accés als parcs temàtics i serveis d’oci de la província d’Alacant en transport públic. L’acord arriba a tant a les instal•lacions de Terra Mítica, Terra Natura, MundoMar i Aqualandia -aquesta últim pendent d’obrir les seves portes-, com a la línia de creuers Kon Tiki que uneix el port d’Alacant amb la Illa de Tabarca.
 
 
El passat any, aproximadament 3.000 persones es van beneficiar dels avantatges de l’acord arribat entre FGV i els responsables d’aquestes empreses.
 
 
Qui comprin l’entrada en qualsevol de les estacions de FGV amb taquilles assistides per personal per a accedir als parcs temàtics de Benidorm podran realitzar gratis el viatge d’anada i volta en TRAM i l’enllaç en l’autobús urbà que duu als recintes d’oci.
 
 
L’estalvi suma 8,15 euros en els quatre bitllets -tant d’anada, com de retorn- en el cas que els usuaris parteixin de qualsevol de les estacions de la zona A (L´Alancatí) o la zona F (Teulada-Denia), que són les més distants de Benidorm.
 
 
En el cas d’aquells que decideixin no usar el seu cotxe particular per a accedir a aquests recintes d’oci i optin per realitzar el seu viatge en transport públic, l’estalvi mig és bastant superior. Entre gasolina, peatges d’autopistes i pàrquing, l’estalvi pot arribar als 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i sostenibles.
 
 
Creuers a Tabarca
 
L’acord amb l’empresa Creuers Kon Tiki és el més antic dels subscrits per FGV -està vigent des del 1 d’abril de 1998- i preveu que qui comprin el bitllet d’anada i volta per al vaixell en qualsevol estació de la Línia Alacant-Denia se’ls apliqui una tarifa especial de 14euros, enfront dels 17euros que costa la passada si s’adquireix en les taquilles de l’empresa.
 
 
En el cas que l’usuari justifiqui en la taquilla de FGV que ha realitzat el viatge en TRAM mitjançant un bitllet de la zona TAM o la cancel•lació d’una targeta Móbilis, també podrà adquirir el bitllet d’anada i volta per a la travessia a Tabarca al preu de 15,50 euros.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...