Data
23 de June de 2010

TRAM mostra la seva xarxa als veïns d’Alacant en una visita organitzada al costat de la Regidoria de Consum

grupo de consumidores de Alicante

 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV),-TRAM Metropolità d’Alacant ha rebut la segona visita de veïns, coordinada al costat de la Regidoria de Consum de l’Ajuntament d’Alacant perquè els ciutadans d’aquesta ciutat coneguin la xarxa ferroviària, les instal·lacions i els tallers, així com els diferents títols de viatge que es poden utilitzar.
 
Aproximadament, 20 persones pertanyents a associacions de consumidors, comerciants i veïns interessats per aquesta proposta van acudir el dijous 18 de març a l’estació de Mercat on els esperaven representants de FGV Alacant i del Centre de Recursos de Consum de l’Ajuntament per a acompanyar-los en el seu recorregut.
 
En aquesta instal·lació han iniciat una visita per aquesta moderna estació, en el qual els treballadors de TRAM han destacat les característiques de la xarxa de FGV Alacant, el seu abast, com realitzar trasbordos i els diferents tipus de títols que es poden utilitzar per a desplaçar-se en els trens o tramvies que circulen per les quatre línies que actualment estan en servei.
 
Des de Mercat, el grup ha pres un tren en direcció al Campello per a, una vegada allí, pujar-se a una llançadora especial que els ha acostat als tallers d’aquesta localitat en els quals es realitza el manteniment, neteja i posada a punt de les composicions.
 
Els participants en la visita han regressat posteriorment al centre d’Alacant, al mateix punt de partida en el qual van iniciar el seu recorregut a primera hora del matí. Amb aquestes trobades TRAM vol acostar els seus serveis i donar a conèixer les seves instal·lacions a associacions, col·lectius i qualsevol ciutadà de la província d’Alacant.
 
 Pròximes visites
 
L’interès dels veïns en aquesta activitat ha dut a programar visites similars per als pròxims mesos. De moment està previst un tercer recorregut guiat per la xarxa del TRAM per al 14 de maig. Per a participar en aquesta iniciativa gratuïta és necessari inscriure’s prèviament en l’oficina que el Centre de Recursos de Consum té oberta de 8:30 a 8:30 hores, en els baixos del Mercat Central de la Capital Alacantina.
 
TRAM és un dels serveis de transport públic més moderns, ràpids, segurs i ecològics que existeixen per a moure’s per la província d’Alacant. El seu desenvolupament ha suposat una important inversió de la Conselleria d’Infraestructures i Transport que, actualment, treballa en l’ampliació i millora de la xarxa per a arribar al major nombre de veïns possible amb un servei de la més alta qualitat.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...