Data
16 de February de 2011

TRAM nolieja un tramvia especial per a facilitar a 200 escolars de l’IES Enric Valor del Campello un viatge de grup

 200 escolares viajan con un billete colectivo
TRAM Metropolità d’Alacant ha noliejat un tramvia especial per a facilitar el trasllat de dos-cents escolars de l’IES Enric Valor del Campello des de la desocupada de Pla Barraques fins a Estels. Els alumnes pertanyents als cursos de 2º,3º i 4º de l’ESO, es van desplaçar fins al cèntric cinema Navas per a veure la pel·lícula “El Concert” com complement a l’assignatura de Música.
 
Es tracta d’un dels bitllets col·lectius més nombrosos venuts per la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a Alacant, una tarifa especial que permet a qui la utilitzen beneficiar-se de descomptes de fins a un 40 per cent sobre el preu de tarifa base del recorregut realitzat.
 
En el que va d’any, més de 30.000 usuaris s’han beneficiat dels avantatges especials previstes per a qui viatgen en grups de més de més de deu persones. Les passades es poden adquirir en les taquilles i expenedores de FGV o en el departament d’Atenció al Client de les dependències administratives de La Marina.
 
Poden beneficiar-se d’aquest tipus de bitllets, els grups de passatgers que vagin a realitzar junts un mateix recorregut i que estiguin integrats per deu o més persones. En el cas de grups nombrosos -més de 20 viatgers- és convenient realitzar la reserva amb uns dies d’antelació a través del nombre gratuït 900 72 04 72.
 
Així ho van fer els responsables de l’IES Enric Valor per a qui, donat l’elevat nombre de persones que anava a realitzar el desplaçament col·lectiu, es va acordar habilitar un tramvia especial.
 
A més, FGV oferix la possibilitat -previ avís- que un dels seus empleats acosti el bitllet a l’hora concertada a qualsevol de les desocupades i baixadors de la xarxa TRAM d’Alacant, perquè els usuaris no hàgin de desplaçar-se fins a La Marina o la taquilla més propera a recollir-lo.
 
 
Atenció al Client
 
Els bitllets col·lectius poden adquirir-se en qualsevol de les estacions ateses per personal de la xarxa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. També poden comprar-se en els serveis d’Atenció al Client del TRAM. En el que va d’any, solament, aquest departament ha gestionat el viatge col·lectiu de gairebé 15.000 passatgers.
 
Els preus dels títols de transport quan es treuen amb la tarifa reduïda aplicable als grups són de 0,70 euros per al bitllet senzill d’una zona; 1,35 per a moure’s per dues zones; 2,05 quan són vàlids per a tres zones; 2,70 per a quatre; 3,30 per a cinc zones i 3, 95 per a moure’s per tota la xarxa TRAM.
 
Cada vegada són més els ciutadans que utilitzen el TRAM com mitjà de transport per a realitzar els seus desplaçaments per la província. Viatjar en TRAM no només és una forma de moure’s, sinó també una actitud de vida que permet gaudir de la mobilitat.
 
Així, no és estrany trobar grups d’amics, companys d’afició o professors al costat dels seus alumnes o membres d’alguna associació que trien el TRAM per a realitzar sortides lúdiques o educatives, amb el que contribuïxen a respectar el medi ambient i eviten problemes de tràfic, aparcament o inseguretat vial.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...