Data
22 de December de 2010

TRAM reprèn, després del descans estival, les visites lúdiques i culturals dirigides als majors d’Alacant

 

TRAM Metropolità d’Alacant va reprendre el passat cap de setmana les visites lúdiques i culturals patrocinades per l’Ajuntament d’Alacant perquè els usuaris dels centres de Tercera Edat d’aquest municipi coneguin algunes de les destinacions més atractives de la província.
 
Després del descans estival d’aquest programa, prop d’un centenar d’usuaris del centre de majors Platja El Cap i de Tómbola de la capital van viatjar en TRAM fins a Benidorm per a gaudir d’algunes de les propostes d’oci, turisme i cultura que oferix aquesta ciutat.
 
El dissabte, els participants en aquesta visita van partir de l’estació de Mercat rumb a Benidorm per a recórrer durant tota un jornada les instal·lacions del parc Terra Natura. D’altra banda, el diumenge, la visita partia des de la mateixa estació també amb destinació a Benidorm per a gaudir durant tot el dia de l’oferta turística de sol i platja d’aquesta localitat.
 
 
 
Más de 1.200 veïns d’Alacant van gaudir entre els passats mesos de maig i juliol d’alguna de les visites patrocinades per la Regidoria d’Acció Social i organitzades per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) que es dirigeixen als usuaris dels centres de la Tercera Edat del municipi.
 
El programa -que es reprèn aquest mes després de la seva suspensió durant les setmanes de més calor- oferix als majors la possibilitat de beneficiar-se, entre els mesos d’abril i octubre, de visites que recorren el litoral nord de la província i gaudir d’un dia replet d’activitats.
 
27 grups
 
Amb les visites d’aquest cap de setmana ja són vint-i-set els grups procedents d’altres tants centres els quals han participat en un programa que aquest any, com novetat, ha incorporat una nova excursió fins a Teulada i un recorregut guiat per aquest municipi que, en 2010, celebra el VI centenari de la visita de San Vicente Ferrer a la localitat, una estada durant la qual se li atribuïxen diferents miracles
 
Els grups de visitants estan generalment formats per unes 45 persones encara que, en ocasions, se superen les 80
 
Les excursions inclouen el trasllat des del Centre de Majors fins a l’estació de Mercat; desdejuni i menjar; així com la realització de diferents rutes guiades en les quals els pensionistes poden conèixer el casc històric de les citades localitats i d’unes altres com Altea o Dénia, i llocs d’interès com el Museu de la Xocolata de La Vila o la fàbrica de guitarres de Gata.
 

Quan finalitzi l’any, més de 1.500 persones hauran gaudit d’aquest programa que l’Ajuntament d’Alacant desenvolupa amb TRAM des de fa una dècada i que cada temporada té una major acceptació el que ha fet necessari augmentar el nombre de grups que es benefic

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...