Data
11 de September de 2010

TRAM talla la Línia 4 entre La Illeta i Porta del Mar per les obres que alliberen el litoral de la Serra Grossa

 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tallarà avui dijous el servei de trens de la Línia 4 del TRAM d’Alacant entre les estacions de La Illeta i Porta del Mar a causa de les obres que s’estan realitzant per a alliberar la via que transcorre pel litoral de la Serra Grossa, a escassos metres del mar.
 
FGV s’ha vist obligada a interrompre aquest servei momentàniament per les obres de millora que executa en la seva xarxa i recomana als viatgers que vulguin anar al centre d’Alacant que realitzin trasbordo a les Línies 1 i 3 en els baixadors de Lucentum o La Illeta. L’empresa preveu que aquestes actuacions afectin al servei només durant la jornada d’avui i els tramvies que circulin a primera hora del divendres.
 
No obstant això, per als viatgers que vulguin anar a la zona del Postiguet, l’empresa ha organitzat un servei d’autobusos que traslladarà als usuaris de la Línia 4 amb desocupades en les proximitats dels baixadors afectats pels corts.
 
A partir del divendres, els trens d’aquesta línia circularan amb normalitat, passant pel baixador de Sangueta i arribaran després a l’estació de La Marina gràcies al branc construït per la Conselleria d’Infraestructures i Transport que creua l’Av. La Vila Joiosa.
 
TRAM ha previst que, en breu, els tramvies de la Línia 4 accedeixin directament a la futura estació d’Estels i que els usuaris que vulguin viatjar fins a l’Estació de La Marina o de Porta del Mar, ho facin a través d’un servei llançadora que comunicarà aquestes desocupades amb Sangueta.
 
Amb aquest branc i amb l’execució de la Variant Ferroviària en el tram de Finca Adoc, que permetrà desdoblegar la via del TRAM en la zona de La Albufereta, el front litoral de La Pedrera quedarà alliberat de les vies i es podrà crear en aquest espai un passeig per a vianants i ciclistes.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...