Data
18 de August de 2010

TRAM va dur el passat cap de setmana d’excursió fins a Benidorm a 130 usuaris de dos centres de majors

 usuarios centro tercera edad gastón castelló
 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va dur el passat cap de setmana d’excursió fins a Benidorm a 130 majors de dos Centres de la Tercera Edat d’Alacant. Usuaris d’aquests centres per a majors de Rabasa i Gastón Castelló han realitzat amb el TRAM Metropolità d’Alacant un entretingut viatge fins a Benidorm.
 
A la fi del passat mes d’abril, FGV va reiniciar la campanya de viatges per als Centres de la Tercera Edat del municipi que desenvolupa al costat de l’Ajuntament d’Alacant i la Regidoria d’Acció Social. Entre els mesos d’abril i octubre, està previst que més de 1.500 majors de tots els centres municipals puguin beneficiar-se d’aquesta proposta.
 
Aquest any FGV ha ampliat la planificació d’aquestes excursions que recorren el litoral nord de la província perquè arribin a un major nombre de persones. A més, s’incorpora una nova excursió: el viatge fins a Teulada per a realitzar un recorregut guiat per aquest municipi que, en 2010, celebra el VI centenari de la visita de San Vicente Ferrer a la localitat, una estada durant la qual s’atribuïxen al sant diferents miracles.
 
En aquesta ocasió, dos grups de veïns, uneixo el dissabte i un altre el diumenge, han viatjat en TRAM fins a Benidorm per a recórrer el seu casc històric i turístic i després gaudir d’un entretingut menjar.
 
Tots ells van comprovar directament els avantatges d’aquest mitjà de transport. Aquest és el desè any en el qual s’engega aquesta iniciativa que permet als participants gaudir gratuïtament d’un dia replet d’activitats.
 
Segons el tipus d’excursió triada, i acompanyats per personal de FGV, els pensionistes poden conèixer també el Museu de la Xocolata de La Vila, el centre històric de municipis com Altea o Denia, així com els parcs d’oci Terra Natura, Terra Mítica i Mundomar.
 
Les jornades inclouen desdejuni i menjar gratuït, trasllats fins a la xarxa de FGV tant a l’anada com a la volta, visites guiades i sessions cultures.
 
Totes les persones interessades a participar en alguna d’aquestes excursions en TRAM poden dirigir-se a qualsevol dels centres per a la Tercera Edat de gestió municipal de la ciutat d’Alacant. Allí els informaran de les pròximes sortides i de la disponibilitat de places en cadascuna d’aquestes excursions. En total, aquest any està previst el trasllat més de 35 grups.
 
 
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...