Data
30 de September de 2010

Treball acorda els servicis mínims per a la vaga general

La direcció general de Treball, Cooperativisme i Economia Social ha acordat amb els agents socials els servicis mínims essencials per a la vaga general convocada per a dimecres que ve 29 de setembre. 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà uns servicis mínims del 30% de trens i tramvies en hora punta, i quant al personal pertanyent al servici de manteniment, instal·lacions fixes i tallers, tenint en compte la naturalesa d’estos, es considera “imprescindible” establir uns servicis mínims del 25% i la garantia que existisca un mínim de dos persones en les Brigades d’Atenció Permanent. 

Per a les línies d’autobusos de transport urbà i interurbà s’establixen uns servicis mínims equivalents al 30% del servici habitual, garantint-se en les línies interurbanes com a mínim un viatge d’anada i de volta al dia. Açò s’aplicarà tant als servicis públics de transport regular de viatgers d’ús general com als d’ús especial.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...