Data
18 de August de 2010

Un nou grup d’usuaris del Centre de Recursos de Consum d’Alacant visita el TRAM d’Alacant

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha rebut la visita d’un nou grup d’usuaris del Centre de Recursos de Consum d’Alacant interessats a conèixer amb detall la xarxa de TRAM Metropolità d’Alacant, les seves línies i tarifes, així com els avantatges i comoditats d’aquest mitjà de transport.
 
 
Aquesta és la tercera visita organitzada en el que va d’any per *FGV i la Regidoria de Consum de l’Ajuntament d’Alacant perquè els ciutadans d’aquesta ciutat descobreixin la xarxa tranviaria, les instal·lacions de TRAM i els tallers del Campello.
 
 
Aproximadament 30 persones, pertanyents a associacions de consumidors, comerciants, usuaris de grups i tallers d’adults o membres d’associacions de diferents àmbits, s’han sumat a l’última visita i han acudit a l’estació de Mercat on treballadors de FGV a Alacant i del Centre de Recursos de Consum de l’Ajuntament els han guiat en un interessant recorregut.
 
 
Aquí han iniciat una visita per aquesta moderna estació, que els ha permès conèixer les característiques i abast de la xarxa de FGV a Alacant i els plans de desenvolupament. Així mateix, els han après com realitzar trasbordos o quins títols es poden utilitzar per a desplaçar-se en els trens o tramvies que circulen per les quatre línies que actualment estan en servei.
 
 
Des de Mercat, el grup ha pres un tren en direcció al Campello per a, una vegada allí, pujar-se a una llançadora especial que els ha acostat als tallers d’aquesta localitat en els quals es realitza el manteniment, neteja i posada a punt de les composicions.
 
 
Els participants en la visita han regressat posteriorment al centre d’Alacant, al mateix punt de partida en el qual van iniciar el seu recorregut a primera hora del matí. Amb aquestes trobades TRAM vol acostar els seus serveis i donar a conèixer les seves instal·lacions a associacions, col·lectius i qualsevol integrant de la societat civil alacantina. En el que va d’any, gairebé un centenar de ciutadans s’ha interessat per la proposta.
 
 
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...