Data
03 de March de 2013

El Consell d’Administració de FGV aprova l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERE) de l’empresa

El Consell d’Administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va aprovar dimarts el contingut de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERE) que afectarà 450 dels 1.805 treballadors que presten servei en Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, la qual cosa suposa un 25 per cent de la plantilla.

Les causes de l’ERE són tècniques, productives, organitzatives i econòmiques. Aquest procés de reestructuració té com a objectiu aconseguir que el pressupost de gasto de personal de l’empresa es reduïsca en 22 milions d’euros.
 
L’ERE de FGV s’ha presentat davant del Consell d’Administració, una vegada completats el Pla de Sanejament i l’Auditoria Laboral de l’empresa i forma part de l’aplicació del Pla Estratègic de Racionalització i Reestructuració del Sector Públic Empresarial i Fundacional de la Comunitat Valenciana, impulsat per la Generalitat.
 
Reunió de la direcció de FGV amb el Comité d’Empresa
 
Després de la reunió del Consell d’Administració, està previst que al llarg de la vesprada la direcció de FGV entregue al Comité d’Empresa la documentació que acredita les causes del procediment de regulació d’ocupació, així com els criteris que determinaran quines persones es veuran afectades per l’ERE.
 
Una vegada es produïsca la reunió entre la direcció i el Comité d’Empresa s’establix un calendari de reunions per als pròxims 30 dies perquè empresa i treballadors arriben a un acord.
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...