Data
05 de October de 2008

Metrovalencia ha donat inici a les activitats de Nanometro amb una programació dedicada a Jaume I

Uncategorized
‘Els Aventures de Jaume I’ ha presentat hui en l’estació Nou d’octubre la vida del monarca
  • El públic ha participat en la divertida reconstrucció  de la Conquista de València.
  • Les actuacions d'esta nova etapa es prolongaran fins al pròxim mes de novembre.

València, (05-10-08). Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)- Metrovalencia  ha iniciat hui enl'estació Nou d'octubre, un nou cicle d'espectacles infantils de ‘El Diumenge Nanometro’.

Amb motiu de la commemoració del 800 Aniversari del naixement de Jaume I, FGV ha organitzat, per als mesos d'octubre i novembre, distintes activitats en homenatge al monarca que va iniciar la conquista de les terres valencià l'any 1232.

Engrata Companya de Teatre ha sigut l'encarregada de portar la diversió a les instal·lacions de Metrovalencia per a inaugurar este cicle d'actuacions de El Diumenge Nanometro amb la seua obra ‘Els aventures de Jaume I’. L'espectacle ha tingut una duració de 60 minuts i ha comptat la seua història amb tres personatges de l'època medieval. Els actors de l'obra han animat al públic perquè anessen partícips en la  divertida reconstrucció d'una gran escena referent a la Conquista de València pel rei Jaume I.

Al llarg d'este nou cicle d'activitats s'inclouen tres propostes amb teatre i contes prenent com a referència el 800 Aniversari del naixement de Jaume I. Les pròximes representacions sobre la vida d'este il·lustre personatge se celebraran en les estacions de de Manises i Torrent avinguda.

‘El Diumenge, Nanometro' és una proposta cultural i d'oci, inclosa en les activitats del MetroClub i desenrotllada per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), amb l'objectiu de convertir, durant els diumenges, una estació de la xarxa de Metrovalencia, en un escenari d'espectacles i actuacions per als xiquets.

Programació de ‘El Diumenge Nanometro' en homenatge a Jaume I prevista per als mesos d'octubre i novembre:

  • Diumenge 19 d'octubre Estació Manises
  • Diumenge 2 de novembre Estació Torrent avinguda

 

Notícies relacionades

15 - 06 - 2024

FGV reúne el Comité de Participación de Clientes de Alicante para analizar propuestas relativas al servicio y presentar nuevas actuaciones

El director gerente, Alfonso Novo, ha asistido al encuentro en el que participan entidades y usuarios habituales de TRAM d'Alacant...
15 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients d’Alacant per a analitzar propostes relatives al servici i presentar noves actuacions

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals de TRAM...
14 - 06 - 2024

Carlos Mazón: “Por primera vez la Generalitat pone en marcha un servicio ininterrumpido del TRAM d’Alacant para todas les Fogueres”

Destaca que “se ofrecerán 120 horas de servicio ininterrumpido entre el 20 y el 25 de junio” y se refuerza...