Publicitat

Anunciar-se en el TRAM és una opció molt efectiva. Milers de persones acudixen cada dia a treballar o a estudiar amb este mode de transport. Hi ha diferents tipus de suports disposats en llocs estratègics per a exposar la seua publicitat. A més, estem oberts a noves idees per a realitzar accions promocionals i espectaculars en les nostres estacions.

Per què anunciar-se en el TRAM d’Alacant

  • Més de 13 milions de viatgers es mouen anualment per les estacions, trens i tramvies
  • El 59,6 % viatgen tots els dies laborables
  • El 38,4 % viatja per motius laborals
  • El 26,3 % viatja per oci, compres o turisme
  • El 28,6 % són estudiants
  • El 29,1 % té estudis universitaris
  • El 72 % té el seu lloc de residència a Alacant (ciutat), Sant Vicent del Raspeig o El Campello
  • L’edat mitjana del viatger és de 34,6 anys

(Font: Àrea de Clients i Serveis i informe ISC TRAM 2022)

Plec de clàusules tècniques per a l’adjudicació de la concessió del servei d’explotació de la publicitat en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana

Ubicació Dimensions Cànon Data límit de presentació d’ofertes Contacte
Instal·lacions de TRAM d’Alacant i de Metrovalencia Veure Plec Veure Plec Divendres 7 de juliol de 2023 a les 12 h per registre d’entrada Correu del servei d’ingressos accessoris

Descàrrega el Plec de clàusules tècniques per a l’adjudicació de la concessió del servei d’explotació de la publicitat en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

 

Suports publicitaris

Hi ha diferents tipus i grandàries de suports en les nostres instal·lacions: suports lluminosos de 1,76 x 1,20 tipus OPI (interiors i exteriors), cartells, lones i portaplànols en estacions subterrànies, i Jets en exteriors.

Possibilitat de tematizar tot o part de les estacions i parades mitjançant vinils (corredors, cancel·ladores, ascensors, sòls, marquesines, frisos en andanes, etc.)

 

Publicitat en els tramvies i el TRAM

Les unitats de TRAM, tramvia i trens dièsel, també poden convertir-se en suports publicitaris de gran impacte, tematizando les seues finestretes parcialment amb vinil microperforado, en l’exterior o a l’interior d’aquestes.

Accions promocionals

En les estacions es poden realitzar un altre tipus d’accions promocionals o publicitàries, com ara repartiment de fullets, entrega de mostres, publicitat espectacular, etc.

 

Publicitat en plànols de mà

També hi ha la possibilitat d’inserir publicitat en els plànols de mà i altres publicacions informatives.

Més informació per a contractació de publicitat: en el telèfon 965 91 98 42 o escriure un correu electrònic a ingresosaccesorios.ali@fgv.es