La Generalitat Valenciana amplia sis mesos més els principals avantatges que oferix per a afavorir l’ús dels servicis de transport públic autonòmic

La reducció del 50% en el preu dels abonaments i títols multiviatge serà vàlida fins al 31 de gener de 2025 i la gratuïtat per a joves menors de fins a 30 anys continua fins al 31 de desembre de...
Continuar llegint
Data
28 de June de 2024

La Generalitat Valenciana amplia sis mesos més els principals avantatges que oferix per a afavorir l’ús dels servicis de transport públic autonòmic

La reducció del 50% en el preu dels abonaments i títols multiviatge serà vàlida fins al 31 de gener de 2025 i la gratuïtat per a joves menors de fins a 30 anys continua fins al 31 de desembre de 2024.

L’objectiu és promoure hàbits de mobilitat per a tota la societat i recordar que el transport públic és un mitjà econòmic, segur, còmode i sostenible que facilita els desplaçaments urbans i interurbans.

Estes actuacions sobre la política tarifària dels transports públics de titularitat autonòmica s’apliquen tant als servicis de transport públic gestionats directament per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, entre els quals es troben les línies interurbanes i el sistema TRAM de Castelló, com als gestionats per Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) i per l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV).

Abonament Temporal Jove Gratuït

Esta mesura complementa totes les iniciatives d’estalvi en el transport públic posades en marxa per la Generalitat Valenciana per a fomentar la mobilitat sostenible, alleujar les despeses dels ciutadanes i combatre els efectes de la inflació.

Tots els i les usuàries que vulguen viatjar gratis han de tindre este abonament temporal, independentment que compten amb una altra mena d’abonament personalitzat.

Una vegada aprovada esta ampliació per sis mesos més no és necessari cap mena de tràmit ja que l’ampliació s’aplica automàticament.

Si encara no tens el teu Abonament Temporal Jove Gratuït, entra en la teua zona personal de la web i demana la teua cita prèvia presencial.

Reducció del 50%

La Generalitat Valenciana ha aprovat també l’ampliació de la vigència del descompte del 50% per a abonaments i títols multiviatge propis de TRAM d’Alacant, Metrovalencia i en els títols integrats SUMA (Metrovalencia, Metrobus, EMT i Renfe-Rodalia).

L’actual pròrroga finalitza el 31 de juliol de 2024 pel que amb la nova modificació s’amplia altres sis mesos, fins al 31 de gener de 2025.