Data
05 de March de 2021

Ferrocarrils de la Generalitat col·labora amb la Plataforma del Voluntariat en la campanya “Puja el volum, t’estem cridant. Fes Voluntariat”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) s’ha sumat a la celebració del Dia Internacional dels Voluntaris que se celebra el 5 de desembre, col·laborant amb la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana, en la campanya de sensibilització que ha llançat aquesta entitat per a sumar nous suports.

Amb el lema “Puja el volum, t’estem cridant. Fes Voluntariat” la campanya s’ha instal·lat a l’interior dels trens i tramvies  de Metrovalencia i del TRAM d’Alacant. També s’ha llançat l’etiqueta #DíaInternacionaldelosVoluntarios per a compartir iniciatives i propostes entorn del voluntariat.
 
La Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana és una xarxa d’entitats sense ànim de lucre, unides amb la idea de promocionar i difondre aquest tipus d’iniciatives en la societat. La seua labor és impulsar el voluntariat, promoure el compromís i la participació social, a més de sensibilitzar a la ciutadania i prestar serveis als seus 125 socis perquè milloren de manera contínua en la prestació dels seus serveis.
 
Aquest tipus d’activitats de conscienciació formen part de la labor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza FGV a des de Línia 0. Dins d’aquesta mena de col·laboracions se cedeixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per a donar a conéixer entre els viatgers aquest tipus de propostes.
 
Línia 0 és una iniciativa que parteix de la responsabilitat de l’empresa amb la societat, propiciant un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...