Obres de millora en la L9

Amb motiu de les les obres de millora que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) executa en la Línia 9 de el TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia), entre les estacions d'Olla Altea i Calp, s'ofereix servici alternatiu d'autobús. Des del 9 d'abril...
Continuar llegint
Data
10 de May de 2024

Obres de millora en la L9

Amb motiu de les les obres de millora que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) executa en la Línia 9 de el TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia), entre les estacions d’Olla Altea i Calp, s’ofereix servici alternatiu d’autobús.

Des del 9 d’abril funciona aquesta connexió de transport, gratuït per als viatgers del TRAM d’Alacant que es desplacen pel tram afectat. Aquests autobusos enllacen amb els trens en circulació en les parades instal·lades al costat de les dues estacions afectades.

Després d’aquesta primera actuació, que es duu a terme en la zona del Mascarat per a fer front als danys causats per l’incendi ocorregut al gener d’enguany, al setembre la interrupció del servici s’establirà entre Garganes i Calp, amb motiu dels treballs de renovació dels ponts d’Algar i Mascarat.

A l’octubre el servici d’autobús s’ampliarà fins a Teulada. En una última fase, abans de la finalització de les obres al desembre, el tall comprendrà el tram Garganes-Calp.

FGV demana disculpes per les molèsties que puguen originar estàs actuacions i recorda a tots els usuaris que es pot obtenir més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72, en www.tramalacant.es i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.