Data
16 de September de 2016

FGV licita el servici de vigilància i protecció a clients, agents, instal·lacions i material mòbil del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat, segons publica hui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), els servicis de vigilància i protecció de clients, agents, instal·lacions, material mòbil i dependències d’Alacant, per un muntant de 1.038.635 euros, IVA no inclòs.
 
El període de duració del contracte a firmar serà des del 22 d’octubre d’enguany, atés que l’actual conclou el dia 21 del mateix mes, fins al 31 de desembre de 2016, i tot l’any 2017, de gener a desembre. A més, hi ha la possibilitat de pròrroga per un període d’un any de duració, a comptar de l’1 de gener de 2018, fins al final del dit exercici.
 
En el TRAM d’Alacant els servicis de vigilància licitats fan referència a garantir  la seguretat dels viatgers i els treballadors de l’empresa pública que es desplacen per la xarxa; al material mòbil compost pels tramvies i trens;, Al Lloc de Comandament de la Marina i el seguiment d’incidències per circuit tancat de televisió; la custòdia de claus; el control d’accés a les dependències de FGV; els tallers d’El Campello, Benidorm i Dénia; les línies i estacions en servici entre Alacant i Dénia; i els servicis especials que presta FGV en la província, com són, per exemple, Fogueres, el Tramnochador o el Mussol dels Marines a l’estiu.
 
També s’inclouen les col·laboracions amb les Forces de Seguretat de l’Estat, amb els agents de FGV, i amb Bombers, Protecció Civil i Emergències en les distintes situacions de risc que es puguen produir i en les que siga necessària la seua presència i actuació.
 
La proposta part d’un servici de 9.232 hores des del 22 d’octubre al 31 de desembre d’enguany, i de 49.923 hores per a 2017. En total, el servici a prestar en el futur contracte seran 59.155 hores, la qual cosa significa un increment del 20 per cent respecte a contractes anteriors.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...